O mně: Radomír Novotný

Narodil jsem se v únoru 1981 v Jičíně. Od roku 2005 bydlím v Praze.

Pracuju jako webmaster a web developer, jsem členem týmu internetového oddělení v jednom nakladatelství odborné literatury.

Předtím jsem v zimě 2005 získáním titulu inženýr ukončil studium na Technické univerzitě v Liberci, obor Manažerská informatika na Hospodářské fakultě (dnes Ekonomická fakulta). Součástí studia byla i dvousemestrální  praxe, v rámci které jsem v letech 2001/2002 pracoval 9 měsíců ve Škoda Auto a.s. v Mladé Boleslavi na oddělení informačních systémů kvality. O zavádění informačních systémů ve velkých podnicích jsem pak napsal i bakalářskou práci a ještě do září 2003 jsem jezdil do Škody školit uživatele informačního systému pro sledování kvality. V akademickém roce 2000/2001 jsem zimní semestr studoval ve Velké Británii (North East Wales Institute – Field of Computing).

Kvalitní základy pro vysokou školu jsem získal na sedmiletém Lepařově gymnáziu v Jičíně, kam jsem chodil od roku 1992 a v květnu 1999 ho úspěšně dovršil maturitou z českého jazyka, angličtiny, matematiky a programování.

Mým největším koníčkem je skauting. Skautuju od roku 1991 a již několik let dělám vůdce oddílu RS Tučňáci. Skauting není jen chození do přírody a hraní her. Je to něco, co někteří nazývají životním stylem. Ovšem upozornění pro neznalé: Nejsem Mirek Dušín a bobříky nelovím! 😀

Kromě toho se zajímám o počítače a informačních technologie a rád sportuju. Upřednostňuju především individuální sporty (běh, plavání, fitness, …), ale rád si zahraju i kolektivní hry jako florbal, ultimate frisbee a volejbal, případně ve dvou squash nebo velmi ležérně tenis. Kromě toho lezu (většinou bouldery nebo umělé stěny, jsem překližkář 🙂 ), občas vyjedu na vodu a v zimě lyžuju. Pasivně se kouknu na závody Formule 1, rallye a koně.

Od 30. května 2009 jsem ženatý. Vzal jsem si svou milou Anet.

Pokud mě chcete kontaktovat, napište mi na můj e-mail.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *